Mai kokkuvõte

Mai oli tavapäratult ilus ja soe ning aega toas istuda praktiliselt ei olnud. Kõiksugused välised toimetamised võtsid oma aja ja seepärast jäi ka investeerimine täiesti soiku. Kuna täna vähe jahedam ehk meile rohkem harjumuspärasem suveilm, siis võtan kiirelt eelmise kuu kokku, sest järgnevatel päevadel lubab taas kena ilma ja ei siis ole aega toas arvutis istuda.

Mais laekusid Baltic Horizon Fundi intressid ja jälgisin ka põgusalt Tallinna Sadama IPO’ga seonduvat. Ei hakka momendil sellest midagi arvama, sest igaüks teeb oma otsused ise. Aga juba järgmise kuu postitusest saad teada, kas ja kui palju aktsiaid mina märkisin või siis ei märkinud.

Bondorast õnnestus ka mais 100 euro väärtuses raha välja kanda ja uuesti ringlusesse lasta. Nimelt suunan raha uuesti ringlusesse ettevõtte kaudu Mintose portaalis.

Mintoses on endiselt mul veel  kaks kontot ja jätkan eraisiku kontolt raha ümber tõstmist ettevõtte kontole. Aga erinevalt Bondorast on raha välja kandmine Mintosest läinud päris kiiresti – ca 1000 eurot kuus ja seda ilma järelturgu kasutamata.

Estateguru portaalis on samuti kaks kontot ja kuna seal järelturg puudub, siis tuleb rahulikult oodata, kuni projektid lõppevad ja alles siis saab raha ettevõtte kontole üle kanda. Viimastel kuudel on Estateguru projektidega jälle tekkinud probleemid ja maksed hilinevad ning üks laen läks lausa kohtutäiturile (loe: läks hapuks). Lisaks on mai algusest saadik laen numbriga #3032 olnud staatuses rahastatud, kui enamat ei ole toimunud. Nõme lugu, sest raha peab töötama, mitte seisma.

Passiivselt teenisin mais Bondorast 4,45€, Estategurust 15,55€, Mintosest 124,82€ ja Baltic Horizon Fundi intressid 120€. Kokku oli maksueelne passiivne tulu mais 264,82€.

Investeerimine, blogi, minusampo
Portfelli jagunemine 2018 mai lõpus.

 

 

Lahtiütleja
Käesoleval veebilehel kirjeldatu on minu isiklik kogemus investeerimismaailmas – tegemist ei ole investeerimisnõuga ning ükski kajastatud tehing või tegevus ei ole ostusoovitus. Veebilehe sisu on meelelahutusliku ja informatiivse sisuga ning ei tohiks kunagi olla aluseks ühegi otsuse tegemiseks. Tee kõik oma finantsotsused vastavalt oma riskitasemele ja isikliku portfelli analüüsile.

2 thoughts on “Mai kokkuvõte

Leave a comment